Min häst heter Ansjovis

Idag (kanske var det även igår, men mitt minne sviker mig) så kom jag och mina kära skolkamrater fram till att jag är en tjej som har sex med hästar (vilka för övrgit har typ en meter långa kukar) och döutav får kentaurer, sedan diskuterade vi hur dessa kentaur-barn of mine skulle se ut och vi kom fram till att de skulle vara jättesmå... Kan ha haft något med min längd att göra (är typ 161 cm) men ändå.

Under naturkunskapen så ska vi hålla föredrag om kroppen, och jag har blivit till delat det ärofulla ämnet könsorgan och körtlar, men tydligen så kommer jag ha problem eftersom jag började skratta hysteriskt när jag skulle förklara för en av mina manliga vänner (i skolans studierum) att männens testiklar inte endast tillverkar spermier utan även påverkar deras lust. Något jag senare försökte berätta för min manliga lärare Ross (som är typ 22) men det gick inte den gången heller... Tror jag behöver träna lite. När jag sedan påpekade att han var lik någon så svarade han "Jag antar att det är Brad Pitt..." då tittade jag fundersamt på honom och svarade, "neee inte riktigt". Han är så rolig min lilla Ross...

Förutom dessa små händelser så har jag upptäckt att jag kan få mycket pryda personer att bli relativt opryda, jag har bland annat fått en av mina prydaste vänner (visst är det konstigt att jag ens kan komma överens med dem) att råka säga att ja ska ner mot skrevet (är ej citat utan omgjort för han ville inte att jag skulle lägga upp det). Dessutom har jag fått reda på att mitt "första-intryck" på äldre (dvs. vuxna) är att jag är en "söt och härlig/mysig tjej"...  Detta bugar och bockar jag för.

Men nu såhär på kvällen har jag målat naglarna - efter att jag städat mitt rum inför helgens äventyr - och skall därav gå till sängs för att orka med en otroligt lång fredag i skolan.

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0