Krulltott

Jag såg världens sötaste kille idag, där sitter jag på min 610 och har jättetråkigt, och så letar mina ögon reda på världens ögongodis! Mörkt krulligt hår, lite lätt skäggstubb, jätteoskyldiga ögon och sen markerade käk- och kindben. Blev knäsvag trots att jag satt ner, han var verkligen så otroligt speciell, men när jag reste lite på mig för att få se vad han hade på sig så fick jag en besvikelse:
  • Jeans
  • Mörklila t-shirt
  • Grå mjukiströja (öppen)
  • Svart klocka på vänster arm
Alltså, allt utom jeansen fungerade perfekt, men så fort jag fick se dem så slutade jag smälta och skickade iväg ett sms till E om hur otroligt mycket ögongodis jag hade framför mig!
Sen gick han desvärre av och jag han inte förklara för honom hur bra han såg ut, något jag självfallet skulle ha gjort om han gick förbi.

Men man kan inte få allt här i livet och jag är ändå glad över att jag fick njuta lite i alla fall, även om Es kommentar var att jag skulle åka hem och ha sex med mig själv... Hallå, jag är nybliven singel! JAG KRÄVER SEX och inget annat.

Funderar på att ta med mig en kamera var jag än går och fotta folk (efter att jag frågat dem såklart) för att visa hur man bör klä sig och ha håret för att få flickor (iaf mig) på fall... Bra idée?

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0