F**KING PUCKO

Ska inte börja skrika ut allt ja känner för tillfället, för jag har bara rast o orkar inte förklara, men är så otroligt nära på att åka hem till mitt ex och slå ihjäl honom, om han inte tar livet av sig först (vilket han inte lär göra).

Kort fakta om mitt ex:
  • vi har ihop i 3 månader förra året (typ mellan december o feb/mars)
  • sen hade vi ett låångt uppehåll, men blev tillsammans i september förra året.
  • Vi hade några jättebra månader, sen började vi gräla lite i typ januari (hittade massa "jag hatar honom" memo'n på mobilen) och sen brakade helvetet löst under sommaren då vi typ bråkade minst en gång varje vecka.
  • Jag gjorde slut innan skolan börja i augusti...
  • och nu fortsätter vi att bråka
Nyligen (IDAG) så fick jag kommentarer på varje inlägg i bloggen, där han bland annat skrev att jag var omogen, en idiot, att jag ljugit och att jag var fejk mm. (Dessa rök direkt!) Så jag skickade ett sms med texten "Men sluta! var inte så otrevlig". Och därefter så började han skriva att han inte trodde på att jag älskade honom (förut) och massa sådant. OCH JO DET GJORDE JAG, men DU valde WOW över mig, eller som du säger

"Jag komunicerar med mina vänner via wow och ventilo"....

Iaf, så han skrev att han skulle ta livet av sig, och då svarade jag med: "så länge din wowchar (character) och dina stats klarar sig är de väl bra..."  och då skriver han värsta utlägget om att jag är dum i huvet och att han verkligen vill begå självmord nu.

WELL FUCK THE SHIT OFF YOU BIG AS!
Jag orkar inte med att du ska vara så himla emo-aktig och säga att du ska ta livet av dig.

Så där har ni mitt senaste förhållande.. efter första förhållandet jag hade med honom så gick det knappt 2-3 veckor innan jag började flörta med en kille, men sen blev ja ihop me en jättesnäll person (som jag efter mycket hat mot nu är vän med - tar det en annan gång-).  Och nu när jag har gjort slut med honom en andra gång så tänker jag aldrig mer ge honom en chans till.

Då vet ni det, tänkte bara förtälla historien.

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Medioker

Du lägger ut falska uppgifter om Johan på din blogg Pia, han la inte ut sånna dära komentarer på din blogg han sa att ditt sätt e omoget ja inget mer

2009-09-29 @ 14:20:13
Postat av: Hur länge får kommentaren stanna?

1. Hatar tjejer sen senaste förhållandet.

2. Tjejer i ålder 17-25 e helt blåsta.

3. -censur-Ovanstående gäller inte My

2009-09-29 @ 16:14:19
Postat av: Anonym<..............._@@@_

......__//__?__\\___

----,o-----CarePolice -_- -----@)

----`----(@)=========(@)-`

2009-09-29 @ 23:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0