Filo-sofi

en... två... tre... fyra... fem... sex.. sju... ..... 29... 30!

typ så var det idag på gymmet, en söt Idrottsgymnasiet kille gav mig lite tips under förra träningen vilka jag gjorde idag. Sedan åt jag en helt underbar focachi med kyckling, nötter och ost. Älskar mat efter ett bra träningspass!

Nu går vi igenom filosofiprov med EMo vilket är... mindre roligt, men ändå väldigt viktigt eftersom man då förstår vad man gjorde fel mm. Fast för mig går skolarbetet bra, fick G- på matten (vilket är bra för ja trodde ja skulle få IG) och nu fick jag reda på att jag skrivit MVG på engelska uppsatser och MVG på filosofin. Så jag är jättenöjd och funderar på att göra en kladdkaka när ja kommer hem för att fira mig själv. Jag ÄLSKAR nämnligen choklad!

Allt löste sig med mitt ex sent, mycket sent igår kväll. Vi bråkade sönder via msn och han bad mig ta livet av mig, vilket resulterade i att jag började gråta och gick o la mig, plötsligt knackar min bror på dörren och kommer in och tröstar mig. Jag ljuger först till med att jag saknar morfar (vilket jag gör) men sedan kommer vi ändå in på mitt ex. Somnade på grund utav det runt två vilket gjorde att jag är jättetrött idag.

Hm,  vad tycker vi om Descartes argument angånende hur vi får kunskap? Jo vi tror att han har delvis rätt, men det Locke säger har i sig självt en väldigt bra ståndpunkt. (Ja, jag försöker influera er att googla dessa namn och bli lite filosofi-intresserade)


Men nu ska vi få rast!

Pusspuss!

Kommentarer
Postat av: Shade from the past

Bra gumman stolt över dig

2009-09-30 @ 15:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0